Van #6 okunk, hogy kipróbáld
munkaidő nyilvántartó
és beléptető rendszerünket!

Lássuk! Facebook

#1

Pontos munkaidő elszámolás

Az időd érték, akkor is, ha munkaadó vagy, és akkor is, ha munkavállaló.

Képzeld el, hogy van egy olyan telefonos munkaidő nyilvántartó alkalmazásod, amelyikre elég csak ránézned, és pontosan tudod, melyik munkatársad dolgozik, és ki az, aki éppen szünetet tart. Azt is tudod mit, és mióta teszi.

Szerintünk a pontos munkaidőelszámolás fontos. Ha a mi rendszerünket használod, tévedhetetlenné válsz, hiszen mindent dokumentálunk, és mindent vissza tudsz keresni. Ezzel nem csak transzparens, hanem sokkal hatékonyabb is lesz a munka, és a munkaidő, miközben a munkatársaddal közösen kerülitek el a kényelmetlen helyzeteket.

Szeretnénk neked időt adni: kattints, és próbáld ki a munkaidő nyilvántartó rendszerünket ingyen.

Kipróbálom ingyen!
RUAC aktív felhasználók listája
RUAC jelenléti ív generálás

Felejtsd el a jelenléti íveket!

Örökre búcsút mondhatsz az áttekinthetetlen, többször átírt, vagy utólag kitöltött keszekusza jelenléti íveknek.

Egy felmérés szerint – azokon a munkahelyeken, ahol kötelező – a jelenléti ívek 71%-át utólag töltik ki a hónap végén, és „kötelező rossz”-ként tekintenek rájuk. Könnyen előfordulhat, hogy a kolléga, aki többször túlórázott elfelejti beírni a túlóráit (ezzel jogos munkabértől esik el) aki pedig csúsztatott, őt kifizeted. Ez kezelhetetlen, és nem fair. Ráadásul veszteséget okoz neked.

Ha a mi munkaidő nyilvántartó rendszerünket használod, bármelyik pillanatban naprakész leszel te, és a munkatársaid is. Ezzel elkerülöd a vitás helyzeteket.

Dolgozz hatékonyan, felejtsd el a semmire nem alkalmas jelenléti íveket. Próbáld ki az ingyenes próbaverziót.

Kipróbálom ingyen!

#2

#3

Hol van és mit csinál a munkatársad most?

Fogalmad sincs, igaz?

Szerintünk mindig jó tudni azt, hogy melyik munkatársad éppen hol van. Ezért úgy terveztük meg a munkaidő nyilvántartó rendszerünket, hogy ha használod, mindig tudni fogod, melyik munkatársad hol van és mit csinál. Kétféleképpen is használhatod: vagy úgy, hogy a szoftver megmutatja, ha egy munkatársad a munkaterületén belül / vagy éppen kívül tartózkodik vagy úgy, hogy ő maga lép be és lép ki egy területről (ez akkor hasznos, ha a munkája közben sokat utazik).

Próbáld ki, egy hónapig ingyen.

Kipróbálom ingyen!
RUAC nyomkövetés
RUAC felhasználókezelés

Gyorsan bővültök?

A megoldás, ha magas a fluktuáció, vagy gyorsan bővültök.

A munkaidő nyilvántartó rendszerünk megnyugtató megoldást nyújt akkor is, ha magas nálad a fluktuáció, és akkor is ha túl gyorsan bővültök. Bármelyik is történik, fontos, hogy egy olyan rendszert tarts a kezedben, amelyik gyorsan, könnyedén reagál a változásokra, és megkönnyíti a munkádat. A mi munkaidő nyilvántartónk ilyen: különösebb gond nélkül tudsz társítani és eltávolítani embereket a kártyához, és azonnal minden funkciót teljes körűen használhatsz.

Miért ne próbálnád ki egy egész hónapig ingyen? Kattints, és regisztrálj most azonnal.

Kipróbálom ingyen!

#4

#5

Lehetetlen trükközni

Ez persze nem igaz. Lehet. Egyszer.

Bármennyire is körültekintően választod meg a (leendő) munkatársaidat, és bármily megalapozott is a bizalmad feléjük, mindig lesz, aki átlép egy határt. Ezt persze akkor is megteheti, ha a mi munkaidő nyilvántartó szoftverünket használod, csak nem érdemes neki.

Semmilyen trükk nem vezet eredményre, hiszen minden be- és kilépéskor fénykép készül arról aki használta a kártyát (ez a funkció választható). Egyszer mindenki megvezethet téged, de többször nem.

Próbáld ki ingyen a munkaidő nyilvántartó rendszerünket. Szerezd meg most.

Kipróbálom ingyen!
RUAC be- és kilépéskor fénykép készítés
RUAC kompatibilitás

Minden rendszerrel kompatibilis

Igazodtunk hozzád

Úgy terveztük meg a munkaidő nyilvántartó alkalmazásunkat, hogy minden létező rendszerrel, és technológiával kompatibilis legyen. Ha nem szeretnéd az alkalmazásunkat használni semmi gond: felkészültünk az RFID (rádió frekvenciás azonosító), NFC (kártyás azonosító) rendszerekre is, de ha saját rendszered van, az sem akadály.

Bármilyen rendszerre és bármilyen technológiára felkészültünk azért, hogy te a cégedre koncentrálhass. Kattints, próbáld ki ingyen a munkaidő nyilvántartó rendszerünket.

Kipróbálom ingyen!

#6

Áraink

Egyszeri költség

 • Licence

  50.000 Ft

Beléptető hardver + szerelés* / belépési pont**

 • Díj

  120.000 Ft

Havi díjak

 • 10 főig

  5.000 Ft

 • 25 főig

  10.000 Ft

 • 50 főig

  15.000 Ft

Kipróbálom ingyen!
Áraink nettó árak.
* Győr és 20 km-es vonzáskörzete. ** A második eszköztől az eszköz darabára 80.000 Ft

Kapcsolat

Szeretnél bővebb felvilágosítást? Kipróbálnád ingyen a rendszert?
Írj nekünk, kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Adatvédelmi nyilatkozat megnyitása